Nieuws voor het seizoen 2023-2024


Botanisk stapt vol enthousiasme en nieuwsgierigheid het seizoen 2023-2024 in, met de toevoeging van meer dan 130 nieuwe plantensoorten aan hun uitgebreide assortiment. Als toegewijde plantenliefhebbers vinden we het boeiend en interessant om nieuwe variëteiten te telen, zowel voor ons eigen genot als voor onze klanten.

Nieuw van Botanisk
Toewijding aan Inheemse Planten en Biodiversiteit

Toewijding aan Inheemse Planten en Biodiversiteit


De kwekerij is trots om momenteel een uitgebreide verzameling van 200 inheemse plantensoorten aan te bieden. Ontdek welke prachtige planten lokaal gedijen en een positieve bijdrage betekenen voor het milieu en de leefomgeving. Botanisk gelooft in de kracht van inheemse planten om ecosystemen te herstellen, lokale dieren aan te trekken en de natuurlijke schoonheid te versterken. Door deze planten te bevorderen, dragen we bij aan het behoud van de natuurlijke rijkdom van de regio en moedigen we onze klanten aan om een duurzame en milieuvriendelijke tuin te creëren.

Download hier een overzicht van onze inheemse planten

Ontdek de Nieuwe Planten

Ontdek de Nieuwe Planten


De kwekerij nodigt u uit om ons nieuwe aanbod van planten te verkennen en te genieten van de rijke diversiteit die Botanisk te bieden heeft. Klanten kunnen de lijst van nieuwe plantensoorten hier downloaden.

Download hier een overzicht van onze nieuwe planten